Anything happening?

The HW:Trek guys take on HW:2!

Moderators: TheStressPuppy, Dolphoenix, Dasher42

TheStressPuppy
Posts: 2869
Joined: Sat Dec 23, 2000 1:00 pm
Location: Earth
Contact:

Post by TheStressPuppy » Sun Feb 01, 2004 11:58 am

i could run HW2 on my 1 gig p3 laptop, and 256 megs pc100 ram and shared video ram (ya, its a slideshow, pathetic, but it runs [img]tongue.gif[/img] ) not really the cpu that makes much difference its what kind of video card you got. of course its always better to have top of the line.

DW
Junior Member
Posts: 266
Joined: Tue Apr 15, 2003 12:00 am

Post by DW » Sun Feb 01, 2004 11:05 pm

You think a 1GH is bad, I still use a Pentium 1 for DOS games like wing commander privateer. This thing does not belong in a museum, It belongs in a trash heap if I weren't using it.

User avatar
maxdamage
Posts: 2542
Joined: Tue Sep 02, 2003 12:00 am
Location: Gauteng, South Africa
Contact:

Post by maxdamage » Wed Feb 25, 2004 2:19 am

I'm using a laptop with a 486 cpu,win 95,24mb of ram and a half a gig hdd.I use it to look at a couple of vrml versions of the HW2 ships and also create some more HW2 maps.The graphics sux!Only 16 and 256 colour.

maxdamage.

[ 25. February 2004, 01:30 AM: Message edited by: maxdamage ]

Post Reply

Return to “Homeworld 2 Trek”