Anything happening?

The HW:Trek guys take on HW:2!

Moderators: TheStressPuppy, Dolphoenix, Dasher42

Postby TheStressPuppy » Sun Feb 01, 2004 11:58 am

i could run HW2 on my 1 gig p3 laptop, and 256 megs pc100 ram and shared video ram (ya, its a slideshow, pathetic, but it runs [img]tongue.gif[/img] ) not really the cpu that makes much difference its what kind of video card you got. of course its always better to have top of the line.
TheStressPuppy
 
Posts: 2869
Joined: Sat Dec 23, 2000 1:00 pm
Location: Earth

Postby DW » Sun Feb 01, 2004 11:05 pm

You think a 1GH is bad, I still use a Pentium 1 for DOS games like wing commander privateer. This thing does not belong in a museum, It belongs in a trash heap if I weren't using it.
DW
Junior Member
 
Posts: 266
Joined: Tue Apr 15, 2003 12:00 am

Postby maxdamage » Wed Feb 25, 2004 2:19 am

I'm using a laptop with a 486 cpu,win 95,24mb of ram and a half a gig hdd.I use it to look at a couple of vrml versions of the HW2 ships and also create some more HW2 maps.The graphics sux!Only 16 and 256 colour.

maxdamage.

[size="1"][ 25. February 2004, 01:30 AM: Message edited by: maxdamage ][/size]
User avatar
maxdamage
 
Posts: 2541
Joined: Tue Sep 02, 2003 12:00 am
Location: Gauteng, South Africa

Previous


Return to Homeworld 2 Trek




Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron