How do I run more then 1 mod?

A Babylon 5 mod for Homeworld

Moderators: Spooky, Crook, Thursday

Kaempfer
Junior Member
Posts: 33
Joined: Thu Feb 06, 2003 1:00 am

Post by Kaempfer » Wed Jun 04, 2003 4:42 am

I have 2.5 installed but i want to try out some of the older versions of GW so how do I run 2 or more mods?

Kaempfer
Junior Member
Posts: 33
Joined: Thu Feb 06, 2003 1:00 am

Post by Kaempfer » Wed Jun 04, 2003 4:42 am

Shit my bad

SyntaxVorlon
Posts: 1301
Joined: Mon Jan 21, 2002 1:00 am
Location: Inside your computer
Contact:

Post by SyntaxVorlon » Wed Jun 04, 2003 5:14 am

HOLD YOUR VILE TOUNGE n00b!

Quite simply you can't, however you can reinstall to another file.

You copy a fresh install of HW to a different folder, then you use that copy for your mod.

Slonjo
Junior Member
Posts: 14
Joined: Fri Jan 31, 2003 1:00 am
Contact:

Post by Slonjo » Wed Jun 04, 2003 2:50 pm

Do a clean install of HW to a NEW/EMPTY folder.
Run the 1.05 patch into that folder.
Copy in any maps you may want into the 'Multiplayer' directory.
Then archive it all... Rename it, set it aside, zip it up... whatever

You can then use this as a 'clean install' when refreshing old mods or trying new ones.

To use your archived install:
Copy the contents to a new folder.
Copy in the mod.
Run Homeworld.exe

I currently have about 10 versions of Homeworld running.

Post Reply

Return to “B5: The Great Wars”