Homecoming.

Moderators: Darth1o9, Calavan, Dilber

Darth1o9
Posts: 3483
Joined: Wed May 09, 2001 12:00 pm
Location: Ipswich, England
Contact:

Post by Darth1o9 » Sat May 21, 2005 8:19 pm

ok mate, will do, but with these problems i am considering staying with hw for the first campaign and using zee newer mod as a base for now (minus the billion extra ships that fail to add anything to the game experience).

on a side note i did have a thought, are we putting it into the right folder as what may be casuing the crash is the fact its looking for a base which the map lack and as this is the default win condition (destroy production) this could be causing a crash.

remembering that evils mod users its own game mode

[ 21. May 2005, 08:22 PM: Message edited by: Darth1o9 ]

Cracker Jack
Junior Member
Posts: 199
Joined: Thu Dec 20, 2001 1:00 am
Location: Canada

Post by Cracker Jack » Sun May 22, 2005 12:54 am

Wow... I stop my semi-regular lurking for a few months and look what happens when I'm gone!

First off: Welcome back Calavan, belated though it may be!

Secondly: There's going to be another campaign? Thats great, and I'd love to help you guys if I can.

-Cracker Jack

Darth1o9
Posts: 3483
Joined: Wed May 09, 2001 12:00 pm
Location: Ipswich, England
Contact:

Post by Darth1o9 » Sun May 22, 2005 8:51 am

yeah dude, we have always been planning anouther camp but well, i keep getting distracted painting models, i will stop this now.

ps bob, email now sent

pps bob evili look at you map generator and said it didnt look like it was generating proper carrige returns, he said hes gona take a look at it 2morro.

[ 22. May 2005, 09:36 AM: Message edited by: Darth1o9 ]

nickersonm
Posts: 1591
Joined: Sun Nov 12, 2000 1:00 pm
Location: Boulder, CO, USA
Contact:

Post by nickersonm » Mon May 23, 2005 10:21 am

Interesting, Zen and CJ pop up in the same weekend. Welcome back.

bob_2010
Posts: 877
Joined: Sun Jul 22, 2001 12:00 am
Location: Ark, US
Contact:

Post by bob_2010 » Tue May 24, 2005 12:46 am

ok, i got the email. ill take a look at it.

bob_2010
Posts: 877
Joined: Sun Jul 22, 2001 12:00 am
Location: Ark, US
Contact:

Post by bob_2010 » Tue May 24, 2005 10:30 pm

ok, got the problems fixed. sent the fixed version.

Darth1o9
Posts: 3483
Joined: Wed May 09, 2001 12:00 pm
Location: Ipswich, England
Contact:

Post by Darth1o9 » Tue May 24, 2005 11:31 pm

ahh sweet mate, everything is going as i have forseen [img]graemlins/eviltail.gif[/img]

Kyp678
Posts: 1875
Joined: Thu Jul 12, 2001 12:00 am

Post by Kyp678 » Thu May 26, 2005 4:39 am

Yub Yub! [img]tongue.gif[/img]

Haven't been around in awhile but I figured I'd chime in. I hear ya Cal, I've been having stuff like that happen as well- last weekend was a whirlwind weekend if I had to describe it...

EDIT: Seems I'm having the same problem Cal did with that other forum-

General Error

Ran into problems sending Mail. Response: 535 Error: authentication failed

DEBUG MODE

Line : 131
File : /home/curseupp/public_html/forum/phpBB2/includes/smtp.php )

[ 26. May 2005, 04:50 AM: Message edited by: Kyp678 ]

Dagon80
Junior Member
Posts: 3
Joined: Tue May 24, 2005 12:00 am

Post by Dagon80 » Thu May 26, 2005 11:51 am

Try opening another browser window after you login and get the debug message...should be logged in in that one (worked with me)

Hi Kyp [img]smile.gif[/img]

Darth1o9
Posts: 3483
Joined: Wed May 09, 2001 12:00 pm
Location: Ipswich, England
Contact:

Post by Darth1o9 » Thu May 26, 2005 12:49 pm

damn curse and his dodgy forum!!

this is funny cos i never had any problems creating my orignal account. he must ahve fucked somethig up

*edit* he did, he need to recreate the forum :(

[ 26. May 2005, 12:50 PM: Message edited by: Darth1o9 ]

Post Reply

Return to “Galactic Conquest Discussion”