Random Ship images

Discussions of various Star Trek ships and mods for Homeworld

Moderators: Redragon, TheStressPuppy, Dolphoenix

User avatar
TheOneNamedViper
Posts: 6859
Joined: Sat Dec 30, 2000 1:00 am
Location: Denmark
Contact:

Post by TheOneNamedViper » Thu May 03, 2007 9:43 am

Were I to guess, I'd say that it's some of the .ocx files that HWSE relies on having been updated to a newer version along the way causing the problem.

Now all we need is Delphy to show up and reveal he's been working on an updated version of HWSE. :rolleyes:

Dolphoenix
Posts: 1498
Joined: Wed Feb 21, 2001 1:00 pm
Location: Altus,OK,USA
Contact:

Post by Dolphoenix » Thu May 03, 2007 1:30 pm

my hwse is working ok. there's occasionally some hiccuping with cones of mex's displaying.. I imagine it has alot to do with XP

TheStressPuppy
Posts: 2869
Joined: Sat Dec 23, 2000 1:00 pm
Location: Earth
Contact:

Post by TheStressPuppy » Thu May 03, 2007 4:44 pm

if all else fails there always VME

Dasher42
Junior Member
Posts: 892
Joined: Thu Feb 22, 2001 1:00 pm
Contact:

Post by Dasher42 » Fri May 04, 2007 5:42 am

My god. Are those the old textures I made on that Klink ship?

Dolphoenix
Posts: 1498
Joined: Wed Feb 21, 2001 1:00 pm
Location: Altus,OK,USA
Contact:

Post by Dolphoenix » Fri May 04, 2007 1:33 pm

i believe they're ones I made, but as I recall I used yours for reference.. I'm pretty sure that's how it went down

User avatar
maxdamage
Posts: 2542
Joined: Tue Sep 02, 2003 12:00 am
Location: Gauteng, South Africa
Contact:

Post by maxdamage » Tue May 08, 2007 12:54 am

lol the Shelly class starship freaks me out!!!!:eek:


:Max:

Post Reply

Return to “Homeworld Trek”